Vrijwilligers gezocht

21 september 2022

Beste leden van T.V. Meihoven,

zoals jullie wellicht bekend zijn wij als bestuur naarstig op zoek naar vrijwillgers voor verschillende functies. Een kleine greep uit de vacatures:

- Buitendienst (snoeien en onderhoud aan het park), dit is 1 zaterdag in het najaar.

- Verbouwing & verduurzaming, eind van dit jaar worden de natte ruimtes van ons complex verbouwd en tevens gaan we verduurzamen. Om de kosten laag te houden zijn er bij bepaalde klussen een extra paar handen nodig.

- Penningmeester, heb je affiniteit met financien, meld je dan bij het bestuur, deze functie is cruciaal en noodzakelijk om onze vereniging draaiende te houden.

- Ledenadministratie, met het nieuwe knltb.club systeem is dit een fluitje van een cent. Nieuwe leden melden zich online aan, je bevestigd de inschrijving, stuurt ze de standaard welkomstemail en geeft ze een sleutel.

- Barcommisie, leuke en gezellige functie waarbij je samen met collega's leuke activiteiten bedenkt, de voorraad op peil houd er er voor zorgt dat er af en toe vrijwilligers bij activiteiten een bardienst draaien.

- Secretariaat, met deze functie ben je een belangrijke spil in het bestuur. Je helpt bij de voorbereidingen voor de ALV, je notuleert tijdens vergaderingen en zorgt voor distrubitie van de emails en briefen binnen de verening. 

Sollicitaties aan [email protected]

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 183 602 542

T.V. Meihoven

Meihoven 1
4235 VJ Tienhoven

KVK-nummer

40323047