Informatie voor nieuwe leden

Je kunt je opgeven als lid bij onze tennisvereniging door op de button recht boven te klikken.

Hieronder nog wat informatie vom je zo snel mogeijk vertrouwd te maken met onze vereniging:

- Als lid van onze vereniging heb je de mogelijkheid om tennisles te volgen bij de tennisschool. Voor meer informatie kun je terecht bij de tennisschool zelf: https://tstk.nl/?page_id=80. Je bent naast het lesgeld aan de tennisschool ook verplicht om lid te worden van T.V. Meihoven.

- Als lid kun je een sleutel krijgen van het hek en de kantine, zodat jezelf altijd kunt gaan tennisen op tijden die jou uit komen. In de kantine onder de trap kun je tevens de verlichting van de banen aan/uit doen. Graag wel alles netjes afsluiten als je de laatste bent. Je dient wel een kleine borg voor de sleutel te betalen.

- Nadat je gespeeld hebt moeten de banen geveegd worden met de daarvoor bedoelde sleepnetten.

- In je welkomstmail die je nadat de ledenadministrateur je lidmaatschap goedkeurt vind je de gegevens om in te loggen in de KNLTB.club omgeving zodat je met de bijbehorende KNLB.club app de baan af kunt hangen voordat je gaat tennissen.

- Je krijgt ook een ledenpas van de KNLTB waarmee je op het digitale afhangbord op de tennis spontaan kunt afhangen en die je ook nodig hebt om aan KNLTB competities mee te kunnen doen.

 - Een vereniging kan niet zonder vrijwillgers, we zouden het daarom fijn vinden als een keer een beroep op je mogen doen.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bardienst, hulp bij het onderhoud of misschien zelfs wel als lid van √©en van de vele commisies. 

- Overige regelementen vind je op deze website. Deze kunnen in de loop van de tijd geactualiseerd  worden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 183 602 542

T.V. Meihoven

Meihoven 1
4235 VJ Tienhoven

KVK-nummer

40323047